(L)ANVA – ekspertai nesugebantys susitvarkyti savo tinklapio?

lanva

Šiandieną, kaip ir kiekvieną dieną, norėjau aplankyti savo megiamą tinklapį nr. 2 anva.lt ir jis neveikia. Kaip LANVA ( Lietuvos antipiratinės veiklos asociacija ) save gali vadinti ekspertais, nusimanančiai ką nors iT srityje, jeigu jie elementariai, du metus negali susitvarkyti savo tinklapio? Renkant adresą į ANVA tinklapį, be www (http://anva.lt) nukreipdavo vartotojus į Omnitelio tinklapį, o dabar ir renkant su www (http://www.anva.lt) nukreipią į Omnitelį. Kas čia per “Šaraškino” kontorą?

Gerbiamas p. Vytai, jeigu (L)anvai reikia hostingo, ir neišgalite įsigyti normalaus, mes galime ją patalpinti nemokamai kartu su LinkoManija, savo serveriuose, taip ji visada bus prieinama visiems vartotojams. Galime nemokamai sukurti turinio valdymo sistemą, kurioje galėtumėte kasdieną rašyti naujienas. Juk bendravimas su vartotojais tai svarbiausias dalykas.

Įrašo “(L)ANVA – ekspertai nesugebantys susitvarkyti savo tinklapio?” komenatarų: 6

  1. Parašyta riebiai, bet pasiūlymas tik dėl vaizdo, ar kokį e-laišką nusiuntėt?

  2. Va va ir as bandziau prie Lanvos web puslapio prisijunkt ir gavau tik tuscia puslapi :D. LM pavarot.

    Bukim vieningi ir neleiskim atimt is musu laisves :)

  3. Nu čia tai gerai pasijuokiau.Kątik bandžiau įeiti į to megztuko tinklapį ir neveikė,o išmetė baltą langą su užrašu LANVA.kaip jis ketina sugaudyti tuos kurie siunčiasi,kad nesugeba užtikrinti savo tinklapio veikimo?Megztuk,baik vaidinti antipiratinės organizcijos vaidmenį,nes juoką keli kuris prailgina gyvenimą.Man linksmiausia naujiena buvo su tais ip adresais.

Komentavimo galimybė išjungta.