Pralaimėjau

Vilniaus apygardos teismas (pirmos instancijos) paskelbė verdiktą MS v Linkomanija civilinėje byloje. Pralaimėjau. Priteisė sumokėti apie 160 000 Lt. Nutarties dar rankose neturiu ir teisėjos motyvų kodėl ji taip nusprendė nežinau, apie tai gal veliau dar parašysiu.  Nutartis gali būti apskųsta ir apie tai svarstysime kai gausime nutartį į savo rankas.

Įrašo “Pralaimėjau” komenatarų: 9

  1. Laikykis, Kęstai!
    Eime iki galo, pirmos instancijos teismas niekad nebus užtikrintas ir tvirtai teisus dėl naujų sprendimų, ir dėl naujų technologijų.
    Neabejoju, kad Apelicinis teismas daug labiau įsigilins į bylą ir aiškiau išsiaiškins įstatymus.

  2. Svarbiausia nesinervinti. Bendruomenė padės, kaip padėjo išlaikyti projektą iki šiol, netgi aktyviau. Tad keep up the good work.

  3. Pralaimėtas mūšis, bet ne karas :) O ko jūs tikėjotes? Manote teisėjas bent truputi nusimano IT? Leiskit spėsiu (apie teismą neskaičiau, teisėjo-jos pavardės nežinau) Teisėjas apie 50-65 metų amžiaus, labai vaidinantis piktą ir neleidžiantis pasisakyt, o žodžiai outsource, seedinimas ar exelis prilygsta pasiuntimui toliau nei rusai sugalvojo… Mikrosoftą girdėjo kaip kompiuterių gamintoją, o Operacine be chirurgo tai kaip balta be agurkėlio. Taip kad viskas čia normaliai dar kelis metus pasitampys ir… arba nutrauks neturint tiesioginiu įrodymų I(čia MS jau versis per galvą) arba tiesiog sueis senaties terminas :) p.s. mūsų 200k na paimk po lituką ir tiek ;)

  4. Reikes bendruomenei susimesti po lita ir baigta su bauda.

  5. bauda kaip bauda (net po litą nesigauna:))), bet precedentas nemalonus, tad tikimės išvyst antrą raundą

  6. Labai įdomu sulaukti nutarties – kodėl gi jie taip nusprendė. Nes čia kaip ir precedentas išeina.

  7. Padesim! Nenusileisim, viskas bus ok. Paskelbk saskaita LM, sumesim ir dar liks :)))

  8. Va čia tai naujiena … Bet manau bet kuriuo atveju LM community Tamstos vieno nepaliks, bei nuošaly neliks.

  9. Maža vilties mažiems laimėti prieš didelius. Bet laikykitės.

Komentavimo galimybė išjungta.