Google leidžia nemokamai siųstis muzika Kinijoje

googlemusic

Kur yra ta riba, kai mes galime spręsti, ką galima daryti ir ko ne. Kodėl klausyti muzika nemokamai viename tinklapyje yra legalu, o kitame ne?

Google Kinijoje pristatė naują paslaugą, kuri leidžia nemokamai parsisiųsti apie 350 000 aukštos kokybės dainų. Kodėl kinai gali turėti tokia pramoga, o Lietuvoje mes to dar neturime? Paguoda yra ta, kad kasdien daugėja tinklapiu, kuriuose galima kurti savo grojaraščius ir klausytis muzikos nemokamai. Myspace, IMEEM, Last.fm, Pandora, visi šitie tinklapiai yra nuostabus muzikos klausimuisi, tačiau yra ir geresnių. Laukiame ir Lietuviškų paslaugų, kurios siūlys mums mūsų tautiečių atlikėjų repertuarus greitai ir patogiai klausytis.

Įrašo “Google leidžia nemokamai siųstis muzika Kinijoje” komenatarų: 4

  1. Last.FM Yra nemokamas UK, US, DE šalyse. Tai jeigu dabar aš naudoju proxy, aš vėl kažką pažeidžiu?

    Prieš 30 metų, aišku, buvo kas yra vagystė, o dabar viskas visiškai pasikeitė. Kodėl vieni gali naudotis nemokamai, o kitiems tai nelegalu? Įstatymai visiškai to neapibrėžia, tą apibrėžią tik kažkokie žmonės, kurie išvis neturėtų to valdyti net.

    Ir išviso, tokių tinklapiu yra milijonai… Kurie legalus kurie ne? Iš kuriu galima siųstis muzika iš kuriu ne? Kodėl, vieni tinklapiai duoda nemokamai muzika siųstis, o vat iš failų mainų tinklų, jau to pačio nemokamai siųstis negalima?

Komentavimo galimybė išjungta.